مشاوره پزشکی

  • تصویر کاربر جهانگیری جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    درمان واریس با زالو
    خانم دکتر، میشه از زالودرمانی برای درمان واریس استفاده کرد؟ تو مطب شما این روش هم احیاناً‌ ارائه میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      با سلام

      اصلا زالو درمانی را به شما پیشنهاد نمیکنم چون مراجعین زیادی داریم که بعد از زالو درمانی و پاسخ نگرفتن از نتایج آن، مراجعه میکنند، درحالیکه جای زخم ها روی پوست باقیمانده، احتمال عفونت زخم بسیار بالاست و خطرات ایجاد کمخونی در فرد را ایجاد کرده.

       

  • تصویر کاربر الهام جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من چند ماه که موقع استراحت یا خوابیدن قلبم شروع به لرزش میکنه و در عین حال دستم بی اختیار و شدید شروع به لرزش میکنه در حدی که قابل کنترل نیس مدتی هست که این وضعیت علاوه بر شب هنگام و موقع خواب و استراحت در طول روز و هنگام فعالیت هم برام اتفاق میفته در حدی که توان برداشتن چیزی یا نگه داشتن چیزی را ندارم علتش چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      عزیزم مشکل اصلی شما کم تحرکی و ورزش نکردن هست. از طرف دیگه ممکنه استرس ها هم دامن بزنه به این شرایط.

      پیشنهادم این هست که برای بهتر کردن حالتون سعی کنید خودتون رو در محیط آروم قرار بدید، گاهی عود و یا شمعی روشن کنید و در حالت دراز کش یا نشسته مراقبه کنید، سعی کنید فقط روی دم و بازدمتون تمرکز کنید و نفس های عمیق بکشید و شش ها رو پر از اکسیژن کنید و به هیچ چیز دیگری در دنیا فکر نکنید. اگر همراه با یک موزیک آروم انجامشون بدید عالی هست. 

      اگر بتونید یوگا انجام بدید عالیه، استخر رفتن و شنا کردن هم خیلی کمکتون میکنه، که اولا تحرک داشته باشید و ثانیا روحیه تون روارتقا بدید.

  • تصویر کاربر Safdari جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته‌ نباشید ببخشید ی سوال داشتم من تقریبا ی مدتی هست قلبم مثل ویبره موبایل میلرزه میشه لطفا بفرمایید علتش چی هست ??
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      بیدار شدن از خواب و شروع فعالیت یعنی فعال شدن اعصاب سمپاتیک
      در همه افرادی که ورزش مرتب و روزانه ندارند این کار توام با افزایش تپش قلب خواهد بود که خیلی ها از اون به لرزش هم تعبیر می‌کنند
      بهتر هست ورزش مرتب و روزانه داشته باشید

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    وقت بخیر
    سوال من در رابطه با برادی کاری دبود.
    28 سال دارم موقع خواب ضربان قلبم تا پنجاه میرسه بیشتر 53 الی55 هست .
    بیشتر اوقات در حال راه رفتن و قدم زدن هستم اصلا عادت به بی تحرکی ندارم
    وزنم 58 و قدم 176 هست
    مشکل خاصی ندارم جز اینکه گاهی اوقات احساس میکنم قلبم وای میایسته و برای یلحظه تیر میکشه البته نه همیشه
    موقع کار کردن هم زود خسته نمیشم مثلا میتونم پله های سه طبقه رو سریع برم بالا بدون اینکه به نفس زدن بیفتم و یا استراحت کنم و یا اینکه میتونم مسافت طولانی رو بدوم
    فقط میخواستم بدونم مشکلم حاده یا نه
    طبیعیه
    دوم اینکه ضربان قلب تتو استراحت باید چند باشه مثلا حین خوابیدن؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی سه شنبه ۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      ضربان قلب در فعالیت بالای پنجاه و در خواب بالای چهل هم نرمال می‌باشد این به معنی بالا بودن درایو پاراسمپاتیک بوده اغلب در افراد فعال و ورزشکار دیده می‌شود
      و جای نگرانی نیست
      مایعات زیاد مصرف کنید و اصلا نگران نباشید

  • تصویر کاربر آرمین جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام.خسته نباشید خانم دکتر.
    من به مدت حدود ۷ سال متوجه شدم افتادگی میترال دارم ولی علایم آنچنانی نداشتم تا اینکه به خاطر ضربان اضافی و نابجا(pvc -pac) امروز رفتم دکتر و گفت دریچه میترالت افتادگیش زیاده ولی نارسایی خفیف وlvef 55%.میخواستم بپرسم من لازمه جراحی کنم؟!البته تا الان جز پرانول ۱۰
    روزی ۲ بار داروی دیگه نخوردم برای قلبم ولی حالم خیلی بد میشه موقع pvc ها.اگه نارسایی بیشتر شه باز جراحی سودی داره یا نه.ممنون میشم نظرتون رو بگید.عکس اکو رو هم ارسال کردم.در ضمن ۲۴ سالم
    هست.ممنون میشم نظرتون رو درمورد وضعیت دریچه هم بدونم که در چه حد مشگل داره
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی سه شنبه ۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      عزیزم ما بارها در مورد پرولاپس دریچه میترال یا افتادگی دریچه صحبت کردیم
      عملکرد نرمال قلب ۵۵ درصد هست و پرولاپس دریچه میترال حتی از نوع نارسایی خفیف به هیچ عنوان خطرناک نیست
      ضربانات نابجایی که احساس میکنید به دلیل مصرف پروپرانولول تشدید میشه و داروی مناسب نمیباشد
      در هر صورت بهتر هست که بتدریج پروپرانولول رو قطع کنید
      مایعات مصرف کتید
      ورزشهای هوازی کار کنید
      اگر با این کارها ضربانات نابجا خوب نشد خوشحال میشم در خدمتتون باشم

    2. تصویر کاربر آرمین سه شنبه ۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)
      خیلی ممنون بابت راهنماییتون.ولی با عرض معذرت دریچه مشکلش خفیفه؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      بله عزیزم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسيني شنبه ۵ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    احتراما ممكنه بفرمائيد پماد ضد واريس هم تاثيري داره و ميشه براي درمان استفاده مرد؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی شنبه ۵ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      با سلام خدمت شما، متاسفانه واریس یک مشکل عروقی و مرتبط با داخل بدن هست و روش های موضعی تاثیری بر اون ندارن. درمان جدی و قطعی برای واریس ها و به خصوص پاها مورد نیاز هستش مثل اسکلروتراپی و یا لیزر های مخصوص واریس.

      در افرادی که هنوز دچارش نشدن انجام ورزش و یک سری اقدامات مثل پوشیدن جوراب ضد واریس میتونه از به وجود اومدنش جلوگیری کنه اما اصلا واریس فعلی رو درمان نمیکنه 

      اگر نیاز به مشاوره ی بیشتر دارید حضوری مراجعه کنید تا کمکتون کنیم.

  • تصویر کاربر حسيني جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    احتراما من در اسفند 93 بخاطر درد در قفسه سينه آنژيوپلاستي شدم و يك رگ استنت شد ولي متاسفانه درد كم وزياد هست واز بين نرفته دارو هم يكسال پلاويكس مصرف كردم و بعد هم تا حالا نيترو2.6 وآسپرين و اترو 10 مصرف ميكنم لطف كنيد بفرمائيد همين دارو ها را بايد ادامه بدهم يا بايد تعويض شود
    ضمنا موقعي كه يكم فعاليت بيشتر فعاليت ميكنم درد بيشتر ميشه ولي در هنگام درد قرص زير زباني تاثيري نداره ودرد رو كمتر نميكنه. سپاسگزارم
    سن 55 سال از مشهد
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      حتما خدمت پزشک قلبتون مراجعه کنید تا از خونرسانی مناسب رگ‌ها اطمینان حاصل کنید

  • تصویر کاربر بهنام جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام ایا چاکرا در مانی در زمینه دیابت هم موثر است
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      در درمان استرس بسیار موثر هست که میتونه در کنترل قند موثر باشد
      ولی اینکه چاکراتراپی جایگزین درمان دارویی دیابت شود اصلا توصیه نمی‌شود

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام ببخشید فشار خون من 15 روی 6/5 هستش باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      حتما باید درمان دارویی دریافت کنید

  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    بادعرص سلام خدمت پزشک گرامی
    جواب اکوی قلب دوقلو های من به قرار زیر است
    قل اول :TR:18mmHg
    PI:trivial
    قل دوم
    TR:13mmHg
    PI:9mmHg
    میخواستم ببینم مشکلی وجود دارد چه درمانی باید انجام شود.ممنون از راهنماییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر سپیده پزشکی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 2 سال پیش)

      خیر اصلا
      نیاز به انجام درمان خاص نیست
      وجود TR در حد خفیف فیزیولوژیک بوده یعنی طبیعی هست و از آن می‌شود برای اندازه گیری فشار ریه استفاده کرد

درحال دریافت اطلاعات