میزان درآمد، اگر ناپایدار باشد به راحتی می توانند به یک استرس تبدیل شوند. بی ثباتی درآمد شخصی میتواند تاثیر جدی بر سلامت قلب داشته باشد. هنگامی که درآمد فرد تغییر می کند می تواند بسیاری از عوامل دیگر را در زندگی فرد دستخوش تغییر نماید.
این موضوع می تواند همه چیز ، از جمله سلامت روان و رژیم غذایی و … را تحت تاثیر قرار دهد و مشکلات بالقوه در سلامت افراد ایجاد کند، مانند افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی.
نکته ی قابل توجه این است که این موضوع بیشتر در جوانان دیده می شود.
محققان در طول ۱۵ سال جوانان ۲۳ تا ۳۵ سال از چهار شهر امریکا را مورد آزمایش عروق کرونر قرار دادند.مجله سلامت قلب دکتر سپیده پزشکی.نتایج که در حال حاضر در مجله ی Circulation منتشر شده است، نشان می دهد که نوسانات قابل توجهی در درآمد شخصی با افزایش خطر مرگ و بیماری های قلبی عروقی در دهه ی بعد از این تغییر درآمد همراه بوده است.
بالاترین سطوح بی ثباتی درآمد، تقریبا دوبرابر خطر مرگ و همچنین دو برابر خطر سکته مغزی، نارسایی قلبی، یا حملات قلبی
را برای افراد ایجاد کرده بود.
این یافته ها همه با گروه مشابه دیگری که درآمد شخصی شان تغییری نداشت مقایسه شد. بعضی افراد احتمال بیشتری داشت که نوسانات زیاد در درآمد را تجربه کنند. مانند : زنان، مردم افریقایی-امریکایی(پژوهش ها در امریکا انجام شده) افراد بیکار، افراد متاهل، سیگاری ها، آنهایی که تحصیلات کمتر از دبیرستان دارند و افراد با علائم افسردگی.
نوسانات درآمد یک تهدید رو به افزایش محسوب می شود، به خصوص که برنامه های دولتی دائم درحال تغییرات و اغلب سیر کاهشی دارد. نتایج ما نشان می دهد که تغییرات منفی بزرگ در درآمد می تواند برای قلب بسیار مضر باشد و منجر به مرگ زودرس شود. این نوسانات منجر به رفتارهای ناسالم، مانند مصرف بیش از حد الکل، کمبود ورزش، استرس و فشار خون میشود.
کبد چرب می تواند منجر به حمله قلبی شود!
مجله سلامتی قلب دکتر سپیده پزشکی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ بیماری های مادرزادی قلب و CMRI از سوئیس
آدرس مطب: تهران، صادقيه، آيت ا… كاشاني، ساختمان پارسا، پلاك٧١، واحد٩
تلفن جهت نوبت گیری:
تلفن:02144032023
همراه:09390942494