بدن انسان برای تامین انرژی مورد نیاز خود به آن چه می خورید، وابسته است. اما گاهی اوقات ممکن است به واسطه مشغل کاری فراموش کنید که چند ساعت است چیزی نخورده اید یا از سر بی حوصلگی یکی از وعده های غذایی روزانه خود را نادیده بگیرید.
غذا سوخت مورد نیاز ذهن و بدن را تامین می کند. از این رو، هر چه بیشتر گرسنه بمانید، اثرات آن به تدریج روی روان و جسم شما نمایان خواهد شد. بدخلقی ناشی از گرسنه بودن یکی از پیامدهای گرسنگی بیش از اندازه است.
قوای ذهنی شما دچار افت شدید می شود
گلوکز سوخت اصلی مغز است، که از طریق مواد غذایی مصرفی – به ویژه نمونه های سرشار از کربوهیدارت – تامین می شود.
هنگامی که کربوهیدرات های پیچیده – میوه، سبزیجات، و غلات کامل – مصرف نمی کنید، قند خون شما افت می کند. زمانی که این شرایط رخ می دهد، توانایی شما برای تمرکز و هوشیار باقی ماندن افت می کند.
هورمون های شما از کنترل خارج می شوند
سطوح هورمون هایی مانند گرلین که اشتها را تحریک می کند و لپتین که اشتها را سرکوب می کند، دچار تغییر می شوند تا گرسنه بودن و سیری را به شما نشان دهند.اگر این هورومون های مربوط به اشتها را نادیده بگیرید، مغز سیگنال هایی را به بدن ارسال می کند تا هورمون های استرس شامل کورتیزول و اپینفرین ترشح شوند، که این شرایط یک واکنش جنگ یا گریز را موجب می شود. در نتیجه، هرچه بیشتر مضطرب می شوید.
شما باید هرچه سریعتر غذا بخورید، زیرا در غیر این صورت افزون بر احساس اضطراب، احتمالا نشانه های جسمانی ناخوشایندی مانند لرز یا تعریق را نیز تجربه خواهید کرد.
بی دلیل ممکن است به دیگران پرخاش کنید
غذا خوردن مکرر به اضافه غذاهای سالم باعث بهبود خلق و خو میشوند.
بیشتر کارشناسان با این اصل موافق هستند که غذا خوردن مکرر که شامل وعده های غذایی یا میان وعده های کوچکتر می شود، نسبت به سه وعده غذایی بزرگ برای انسان مفیدتر است.
مجله سلامت قلب دکتر سپیده پزشکی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ بیماری های مادرزادی قلب و CMRI از سوئیس
آدرس مطب: تهران،صادقيه،آيت ا… كاشاني،ساختمان پارسا،پلاك٧١، واحد٩
تلفن جهت نوبت گیری:
تلفن:02144032023
همراه:09390942494